A Marján Ügyvédi Irodát 1999-ben alapította névadója, dr. Marján István. Mára már több, mint 20 éves tapasztalattal segítjük a kis- és középvállalkozásokat, önkormányzatokat és magánszemélyeket jogi ügyeik intézésében. Irodánkban három ügyvéd, egy ügyvédjelölt és két személyi asszisztens jogi asszisztens dolgozik. 

Munkánk során magas szintű szakmai tudást és tapasztalatot, megoldásorientált és hatékony szakmai segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, miközben közvetlen, személyes légkör és kapcsolat kialakítására törekszünk, amelyben ügyfeleink biztonságban érezhetik magukat. Tevékenységünk során kiemelten figyelünk ügyfeleink tényleges üzleti érdekeire, hogy valóban partnerként szolgálhassuk működésüket.

Ügyfeleinket valamennyi jogterületen megbízhatóan képviseljük jogi tanácsadás, peres és peren kívüli képviselet, állandó vagy eseti megbízások formájában. Irodánk két évtizedes működése során csaknem minden jogi esettel találkoztunk már, ami ügyfeleink számára garanciát jelent arra, hogy ügyeikben magas színvonalú, gyors és precíz szolgáltatást nyújtunk a teljesség igényével.

Kollégáink átfogó ismeretekkel rendelkeznek üzleti, szakmai és adózási kérdésekben, így hatékony jogi támogatást nyújtunk üzleti ügyfeleink gördülékeny mindennapi üzletviteléhez, igény szerint szorosan együttműködve a cég menedzsmentjével, illetve szakértőivel, munkatársaival.

team_image

Dr. Marján István

Ügyvéd

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának elvégzése után egy évig a Pécsi Városi Bíróság fogalmazójaként dolgozott, majd 1982-től a Szigetvári Cipőgyár jogtanácsosa, 1987-től pedig kereskedelmi és gazdasági igazgatója volt. Jogi szakvizsgáját jeles minősítéssel tette le 1986-ban. Ügyvédként 1997-től dolgozik, 1999-ben megalapította a Marján Ügyvédi Irodát. Szakterülete a polgári jog, a gazdasági jog, a társasági jog, az adójog és a gazdasági büntetőjog.

team_image

Dr. Marján Adrienn Orsolya

Ügyvéd

2009-ben cum laude minősítéssel végzett a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Szakmai gyakorlatát a Marján Ügyvédi Irodában, a passaui Zizlsperger und Kollegen Ügyvédi Irodában, valamint a bayreuthi Megyei Bíróságon végezte. Szakvizsgáját 2013-ban tette le jó minősítéssel. Ügyvédi tevékenységét 2014-ben kezdte meg a Marján Ügyvédi Iroda tagjaként. Szakterülete a polgári jog, a gazdasági jog, a munkajog és a felsőoktatási jog.

team_image

Dr. Ivánfi Dávid György

Ügyvéd

Szakmai gyakorlatát a Marján Ügyvédi Irodában végezte 2003-2005-ig, majd 2006-ben végzett a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Szakvizsgáját jeles minősítéssel tette le, ügyvédi tevékenységét 2011-ben kezdte meg egyéni ügyvédként. 2017-ben a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán jogász-közgazdász diplomát szerzett jeles minősítéssel. Szakterülete a társasági jog, gazdasági jog, ingatlanjog és az agrárjog.

team_image

Dr. Varga Kristóf

Ügyvédjelölt

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karát 2013-ban kezdi el. Egyetemi évei alatt Spanyolországban, a valenciai jogi egyetemen spanyol és angol nyelven nemzetközi jogot hallgat. Szakmai gyakorlatát a Marján Ügyvédi Irodánál végzi. Elnyeri az Igazságügyi Minisztérium Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíját. Tanulmányait 2018-ban fejezi be és azóta ügyvédjelöltként dolgozik a Marján Ügyvédi Irodában.

team_image

Dr. Marjánné Nürnberger Éva

Személyi asszisztens

Okleveles közgazdász és német ágazati szakfordító, diplomáját a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerezte 1983-ban. A Szigetvári Cipőgyárban, a DÉDÁSZ-nál és a Pécsi Vízműnél gazdasági és marketing feladatokat látott el. A DÉDÁSZ személyügyi vezetője, majd igazgatósági asszisztense volt, majd 1999-től saját vállalkozása ügyvezetője. A Marján Ügyvédi Irodában gazdasági, pénzügyi, tolmácsolási és fordítási feladatokat végez.

team_image

Szécsi Árpádné

Titkárság vezető

Szigetváron született, tanulmányait a Szigetvári Általános Iskolában, majd a Szigetvári Zrínyi Miklós Gimnáziumban folytatta, valamint elvégezte a Gyors- és gépíró Szakközépiskolát. 23 évig a Szigetvári Cipőgyárban dolgozott, majd 1999-től a Marján Ügyvédi Iroda titkárság vezetője.